CT Bosatt Dör Medan du Behandlas För Vaping Kopplade Sjukdom

CT Bosatt Dör Medan du Behandlas För Vaping Kopplade Sjukdom

Forskare vid Cornell University har upptäckt ett viktigt steg i hur den mänskliga kroppen metaboliserar socker, vilket kan leda till bättre behandling och förebyggande av hjärt-och kärlsjukdomar, fetma och Typ 2-diabetes. Lee, et.


al. (2004) framkom det att patienter med specifika kroniska sjukdomar, nämligen artrit, rörelseorganens sjukdomar och stroke, var mer benägna att använda Traditionell Kinesisk Medicin (TCM). Detta var i hög grad avgörs av den "kroniska sjukdom triad', upplevd tillfredsställelse med vård och kulturella uppfattningar kring hälsa.

Det finns massor av saker som människor med en psykisk sjukdom kan göra för sig själva, för att hjälpa till att återställa ett balanserat liv.

Hälsosam kost, få tillräckligt med sömn och regelbunden fysisk aktivitet är alla viktiga för en god psykisk hälsa. Att lära sig färdigheter som att hantera stress, känner mig nere, relationer eller symtom på sjukdomen, är också ett sätt på vilket en person med en psykisk sjukdom som kan se efter sig själva.

Inte bara diabetes är en allvarlig risk för hälsan, det är också mycket kostsamt. Mycket ofta, underhåll kan kosta en enskild tiotusentals dollar varje år om man inte räknar med kostnaden i samband med komplikationer.

För många arbetsgivare, diabetes kan påverka medicinska kostnader och sociala utgifter.

Vet dina nummer. Hjärtat hälsa är till stor del ett spel med siffror. De viktigaste siffrorna för att veta inkludera ditt HDL-och LDL-kolesterol, totalkolesterol och triglycerider, ditt blodtryck, din glukos, ditt BMI och ditt midjemått mätning, säger McEvoy. Få dina mätningar och avläsningar så ofta som rekommenderas, göra den rekommenderade livsstilsförändringar och se till att ta mediciner som riktar sig till. Denna kunskap kan vara ett kraftfullt incitament.

Ett förhandsbesked (tidigare kallat en 'förväg-direktivet) är ett medel som gör att vuxna kan belysa de specifika behandlingar de inte vill genomgå bör de, någon gång i framtiden, förlorar möjlighet att fatta sina egna beslut. Någon läkare eller kliniker som senare ignorerar vägran inskriven i en avancerad beslut riskerar åtal.